Diensten

Nu bellen betekent nu gaan! Of het nu gaat om belangrijke documenten of over een aantal pallets, wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw spoedtransport. Door contact te houden met onze klanten houden wij het persoonlijk. Wij houden u op de hoogte over de status van het transport en wij zullen u informeren als de goederen zijn afgeleverd.

Wij zijn in het bezit van een NIWO vergunning en een afvalstoffen vergunning. Deze vergunningen staan voor:

Betrouwbaarheid

Vakbekwaamheid

Kredietwaardigheid

Voor u als klant is dit de garantie dat u zaken doet met een betrouwbare partner.

Ook het spoedtransport van gevaarlijke stoffen is in veilige handen bij onze vakkundige chauffeurs. Al onze chauffeurs zijn ADR opgeleid en al onze voertuigen zijn voorzien van speciale voorzieningen en persoonlijke beschermingsmiddelen om veilig en snel te kunnen werken!

Regelmatig volgen onze chauffeurs diverse rijtrainingen en cursussen om veilig te kunnen blijven werken.

U kunt bij ons terecht voor de volgende ADR-transporten:

  • ADR-transport van klasse 2 t/m 6
  • ADR-transport van klasse 8 t/m 9
Koerierdienst

Ook voor wereldwijde zendingen fungeren wij als een betrouwbare partner. Door het transport in eigen handen te houden kunnen wij uw zending tegen een scherp tarief aanbieden. Wij zorgen voor de juiste documentatie (Ook ADR-documentatie) en wij houden de status van het transport nauwlettend in de gaten zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Koeriersdienst en sneltransport

Een GDP-vergunning heeft het doel om de kwaliteit van farmaceutische producten te handhaven en te waarborgen. Het vervoeren van farmaceutische producten vraagt om strenge en specifieke normen en speciale kennis. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de juiste certificaten waardoor u verzekerd bent van een correcte en veilige afhandeling van het transport.

ADR transport

Heeft u een belangrijke zending die waar ook ter wereld persoonlijk moet worden afgegeven? Originele certificaten afgeven in Hongkong of unieke onderdelen persoonlijk aan uw monteur af te geven in Kaapstad? Wij verliezen uw documenten geen moment uit het oog. Wij komen de spoedzending persoonlijk bij u ophalen en boeken direct de eerste commerciële vlucht naar de bestemming. Uiteraard houden wij contact met uw contactpersoon ter plaatse over de status van het transport. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Vertalen »